Teamcoaching

Når organisationen skal vokse

Når en gruppe af mennesker sættes sammen for at lede, løse en specifik opgave eller være kreative, er det en fordel at fungere godt som et team. Et team skal gerne have samme opfattelse af opgaven, have gode relationer og evne at videreudvikle sig sammen. Det giver alt sammen mulighed for at skabe gode resultater. Fokus i teamcoaching er at udvikle teamet og medlemmerne i et dynamisk samspil, så alle får mulighed for at vokse. Individuelt som kollektivt.

 

Læring og brugen af en række forskellige øvelser og værktøjer er vigtige elementer, når det handler om teamcoaching. Det er med til at bringe sanserne i spil og gøre det nye konkret og brugbart, så arbejdet gør en forskel efterfølgende.

 

Arbejde med det, der ligger foran og bag teamet

Et forløb kan være med til at afklare, hvad der skaber sammenhængskraft i teamet og klarhed i forhold til opgaven. Alt sammen for at øge effektiviteten. Ved at danne et fælles fundament at arbejde ud fra, bliver medlemmerne styrket, og teamet bliver højtydende.

 

Nogle gange er der også brug for at vende det der ligger bagud. Det der er sket. For hvad skete der, hvad var på spil og hvorfor agerede teamet, som det gjorde? Nænsomt at skabe trygge rammer for at tale om alt fra hændelser til deciderede shitstorms er ligeledes noget af det, som teamcoaching kan. Selvom vi arbejder med noget, der er sket, så tager vi også læring og erfaringerne med videre. På den måde skaber viden grundlag for nye måder at agere på.

 

Alt efter formålet med et teamforløb, bringes der forskellige værktøjer i spil, hvor teammedlemmerne får mulighed for at komme omkring fx tanker, følelser og diskursen i et team. Det hele menneske tages med ind i et teamforløb.

 

Det får I

Som certificeret coach gennem EMCC, er I sikret en uddannet coach, som sætter teamet i centrum.

 

Et forløb med teamcoaching kan give væsentlige input til fx ledelsespar, mindre grupper og hele afdelinger. Når du vælger et teamforløb, får du mulighed for at:

  • Kickstarte nye teams eller videreudvikle etablerede teams
  • Arbejde med udvikling i teams eller på tværs af hele organisationen (Læs fx også om Trivsel eller Personlighedstest)
  • Give teams værktøjer til bedre at håndtere nuværende og kommende udfordringer
  • Få kvalificeret sparring i forhold til ledelse af teams
  • Få indblik i de værdier, der er i spil og viden til at bruge dem konstruktivt (Læs mere:
  • Filosofiske samtaler)
  • Styrke relationen og samarbejdet mellem to personer, teams og hele organisationer