Jeg har stiftet ABCC i 2018, fordi det er min ambition at støtte realiseringen af dine mål, udvide dit ståsted og udfordre, hvor det kræves.

fds

ABCC er blevet til på en baggrund af mere end 15 års erhvervserfaring. Her har jeg arbejdet i en række større private og offentlige organisationer med ledelsesrådgivning, organisationsudvikling og kommunikationssparring.

Mit udgangspunkt som coach og kommunikationsrådgiver er den åbne og respektfulde dialog. I dialogen er der rum til refleksion, fælles undersøgelse af det, der optager dig, og mulighed for at handle og skabe udvikling. Du får en samtalepartner, som lytter og er trænet i at spørge ind til fx den oplevelse eller værdi, som er vigtig for dig.

fds

Baggrund

Jeg certificeret coach gennem EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Det betyder, at jeg hele tiden modtager supervision, uddannelse mv. for at sikre kvaliteten. Desuden er min uddannelse, Master i Business Coaching fra Copenhagen Coaching Centre, EQA akkrediteret af EMCC. Det er et kvalitetsstempel. Samtidig er det også en garanti for, at min uddannelse, kan bruges internationalt i virksomheder, koncerner og organisationer med rødder og afdelinger uden for Danmark.

Jeg har oprindeligt en kommunikationsfaglig baggrund som Cand. Ling. Merc. fra Aarhus BSS. Derudover har jeg en diplomuddannelse i Kommunikation fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Læs mere om, hvor jeg har arbejdet og mine kompetencer på min LinkedIn-side.

fds

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Vi tager udgangspunkt i dine behov og du får et tilbud på det samarbejde, du har brug for. Alt sammen for at nå dine mål.

fdsa

Kontakt

fds

Anette Riis akkrediteret Coach

Book
første møde nu