ABCC er blevet til på en baggrund af mere end 15 års erhvervserfaring, hvor jeg har arbejdet i en række større private og offentlige organisationer med ledelsesrådgivning, organisationsudvikling og kommunikationssparring.

Jeg har stiftet ABCC i 2018, fordi det er min ambition at støtte realiseringen af dine mål, udvide dit ståsted og udfordre, hvor det kræves.

Mit udgangspunkt som coach og kommunikationsrådgiver er den åbne og respektfulde dialog, hvor der er rum til refleksion, fælles undersøgelse af det, der optager dig, og mulighed for at handle og skabe udvikling. Du får en samtalepartner, som lytter og er trænet i at spørge ind til fx den oplevelse eller værdi, som er vigtig for dig.

Jeg er akkrediteret Master i Business Coaching fra Copenhagen Coaching Centre. Uddannelsen er EQA akkrediteret af EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Det er et kvalitetsstempel og også en garanti for, at min uddannelse, kan bruges internationalt i virksomheder, koncerner og organisationer med rødder og afdelinger uden for Danmark.

Jeg har oprindeligt en kommunikationsfaglig baggrund som Cand. Ling. Merc. fra Aarhus BSS og en diplomuddannelse i Kommunikation fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Har du lyst til at se, hvor jeg har arbejdet og hvilke kompetencer, jeg ellers har, så kan du finde det på min LinkedIn-side.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om coaching, kommunikation og få et tilbud på det samarbejde, du har lyst til og brug for.

Kontakt

pro-bono coaching

Book
første møde nu