Coachingsamtale

Rum til udvikling og realisering af mål

Få nye perspektiver på dit ståsted gennem coaching. Bliv klogere på dig selv, dine handlemåder og værdier. Nå dine mål og find veje til, hvordan du gør dine drømme til virkelighed. Uanset hvad du ønsker at opnå, hjælper jeg dig bedst muligt på vej.

Gennem coaching får du mulighed for at lære forskellige værktøjer til at forstå oplevelser og forberede dig på fremtidige situationer, hvor du ønsker at agere på en ny måde. I løbet af vores dialog vil vi kunne arbejde med tanker, følelser og se på hvilke gode og dårlige mønstre, som er i spil for dig. Coachingsamtaler kan hjælpe dig til at finde et godt sted at stå, når du skal genvinde balancen, tage svære beslutninger på egne og andres vegne, eller til at konkretisere drømme for at gøre dem til håndterbare mål, du kan nå.

I coaching er det dig, der bringer et eller flere temaer og situationer på banen. Det, du ønsker at arbejde med, danner grundlaget for samtalen, som typisk vil løbe over tre til fem gange alt efter behov. Vi vil sammen se på dit tema fra forskellige vinkler, for at du opnår et bredere perspektiv, og du får flere nuancer og større indsigt.

Når du vælger et coachingforløb, får du afsat tid til at tænke dybt over de emner, du tager op, samtidig med at du får mulighed for kvalificeret sparring i forhold til at:

  • Åbne for nye perspektiver og muligheder
  • Styrke dit blik på de situationer og mønstre, du indgår i, og dermed dine handlemuligheder
  • Vende livets store spørgsmål i et fortroligt rum (Læs mere: Filosofiske samtaler)
  • Få ny indsigt i dine personlighedstræk (Læs mere: Personlighedstest)