Coachingsamtale

Rum til udvikling og realisering af mål
Få nye perspektiver på dit ståsted gennem coaching. Bliv klogere på dig selv, dine handlemåder og værdier. Nå dine mål og find veje til, hvordan du gør dine drømme til virkelighed. Uanset hvad du ønsker at opnå, hjælper jeg dig bedst muligt på vej. Gennem coaching får du mulighed for at lære forskellige værktøjer til […]
Hvordan
  • I coaching er det dig, der bringer et eller flere temaer og situationer på banen. Det, du ønsker at arbejde med, danner grundlaget for samtalen, som typisk vil løbe over tre til fem gange alt efter behov.

Dine muligheder
  • Coachingsamtaler kan hjælpe dig til at finde et godt sted at stå, når du skal genvinde balancen, tage svære beslutninger eller til at gøre dine drømme til mål.


Teamcoaching

Når organisationen skal vokse
Når en gruppe af mennesker sættes sammen for at lede, løse en specifik opgave eller være kreative, er det en fordel at fungere godt som et team. Fokus i teamcoaching er at udvikle teamet og medlemmerne i et dynamisk samspil, så hele organisationen får mulighed for at vokse.
Hvordan
  • I et teamforløb, bringes forskellige værktøjer i spil, hvor teammedlemmerne får mulighed for at komme omkring fx tankerne, følelserne og diskursen. Det hele menneske og relationerne derimellem er i fokus. 

Dine muligheder
  • Et forløb kan være med til at afklare, hvad der skaber sammenhængskraft i teamet og klarhed i forhold til opgaven.  Et fælles fundament at arbejde ud fra styrker medlemmerne, og teamet bliver højtydende.


Filosofiske samtaler

Hvilke værdier har du, og hvilken betydning har de for dig?
Gennem filosofiske samtaler får du mulighed for at finde frem til dine værdier og arbejde med hvilken mening og betydning, de har. Vi skaber rum til at reflektere over, hvordan værdierne påvirker blandt andet dit arbejde og dine relationer.
Hvordan
  • Gennem filosofiske samtaler får du mulighed for at finde frem til dine værdier og arbejde med hvilken mening og betydning, de har. Du får rum til at reflektere.

Dine muligheder
  • En bevidstgørelse af dine værdier kan skabe et større mentalt råderum og en bedre mulighed for at du øger din udholdenhed i svære situationer og blive afklaret omkring, hvad der har betydning for dig.


Executive coaching

Find styrken i dit lederskab
Nyudnævnt leder eller erfaren, mellemleder eller CEO. Uanset hvem du er, så får du gennem executive coaching mulighed for at styrke dit lederskab, din beslutningskraft og evne til at navigere i komplekse situationer. Du kommer helt tæt på dine styrker og får en forståelse samt anerkendelse af dine begrænsninger samt potentialer som leder. Det handler […]
Hvordan
  • Igennem øvelser, samtale og feedback udbygger vi din ledelsesstil, så du står stærkere i rollen som leder. Det kan være i forhold til både kortsigtede og langsigtede mål, som du vil arbejde med og nå.

Dine muligheder
  • Du får mulighed for at styrke dit lederskab, din beslutningskraft og evne til at navigere i komplekse situationer. Samtidig med at du reflekterer over dine ledelsesværdier og arbejde med måden, du bruger dit lederskab på.


Personlighedstest

Skab muligheder med udgangspunkt i dig selv
Er du mest opmærksom på udfordringer, eller har du oftere øje for mulighederne? Hvem i teamet kan samle trådene og eksekvere, mens andre får de gode ideer? Det er blot nogle af de egenskaber, som personlighedstest, Big5, kan være med til at skabe klarhed omkring. Big5 er en normativ testtype og personlighedspsykologiens gyldne standard, som […]
Hvordan
  • Big5 er en normativ testtype og personlighedspsykologiens gyldne standard, som måler det almene ved hjælp af fem faktorer, som et menneskes personlighed varierer indenfor.

Dine muligheder
  • Testen kan bruges af den enkelte til at skabe nye muligheder for sig selv. Big5 kan også bruges i arbejdet med teams eller i rekrutteringsøjemed.